December 2018 verschijnt hét knutselreceptenboek voor jong en oud: Artie Farty LAB. In dit handzame boek zijn ruim twintig recepten verzameld voor de meest uiteenlopende knutselmaterialen. Uitgebreid getest door jong en oud en voorzien van originele, haalbare en vooral echt mooie zelfmakers.

Knutselmaterialen

In keukenkastjes staan tientallen producten waarmee je te gekke knutselmaterialen kunt brouwen. Denk aan brooddeeg of perfect kneedbare klei, maar ook papier, oerverf en zelfs sneeuw kun je in een handomdraai zelf maken. De recepten in dit boek variëren van heel eenvoudig (brooddeeg) tot lekker ingewikkeld (cyanotypie) en alles er tussenin. Daardoor zullen kinderen in alle leeftijden geboeid blijven. Kortom: geen gezoek meer op Youtube naar onduidelijke instructiefilmpjes met wisselend resultaat. Met Artie Farty LAB heb je alle stappenplannen bij elkaar.

Voor thuis en op school

Dit boek, met lekker veel foto’s ter ondersteuning, is geschikt voor zowel kinderen vanaf een jaar of vijf als volwassenen. Dat maakt Artie Farty LAB niet alleen een handzaam boek voor thuis, maar ook voor juffen en meesters in het basisonderwijs. De iconen onder ieder recept geven ook nog eens aan of het geschikt is voor in de klas en hoe lang het duurt om te maken. Het boek werd geschreven door Nicoline van Slingelandt-Asselbergs die eerder al hét creatieve handboek ‘Artie Farty’ uitbracht.

Artie Farty LAB is perfect voor kinderen en volwassenen die graag knutselen of koken. Hét receptenboek voor kundige koks, stoere alchemisten, creatieve knutselaars en duurzame doe-het-zelvers…

Artie Farty LAB gif preview

Specificaties Artie Farty LAB

Auteur: Nicoline van Slingelandt-Asselbergs
Illustratie & ontwerp: Maren Lösing
Fotografie: Saskia Lelieveld
Styling: omstebeurt
ISBN: 978-94-92206-90-9
Aantal pagina’s: 124
Uitvoering: hardcover
Verkoopprijs: € 14,95

Verschenen: december 2018

Wil je meer informatie over kindvriendelijke musea in Nederland én Vlaanderen? Bestel dan het boek Artie Farty, propvol kunstzinnige zelfmaakideeën, tips voor een museumbezoek met je kind en advies over het opbergen en tentoonstellen van kinderkunst!